~ s¡Apa sAyA ~

Assalamualaikum w.b.t dan selamat sejahtera aku ucapkan. Sebelum aku melangkah lebih jauh lagi seeloknya aku memperkenalkan diri aku terlebih dahulu. Memperkenalkan diri merupakan salah satu adab yang perlu dibuat sebelum kita memulakan sesuatu ucapan.


Namaku Nurul Hilawan Bt Md Yusoff dan nama panggilanku Nurul. Tapi yang peliknya semua family ku panggil aku Eva. Bila digabungkan jadi la Nurul EvaHilawan. Tapi nama tu xwujud pun dalam ic.. Yang wujudnya Nurul Hilawan jerk..hehehehe... Umur aku 25 tahun tuk tahun ni. Bintang aku da semestinya Aquarius. Nombor disebalik tarikh lahirku adalah 6 bile dicampur sehingga dapat 1 angka. Nombor 6 ni ada maksudnya tersendiri. Aku ni merupakan anak sulung dari 3 orang adik beradik. Aku ni peminat kaler kuning. Aku sendri pun xtau nape aku minat dengan kaler kuning (kononnya dapat kawin ngan ank raja la kot...hahahahhaha..berangan jer lebih)

Aku ni suka pada fotografi dan kecantikan. Aku jugak mempunyai cita2 yang terlalu tinggi dimana aku sendiri pun xtau tercapai ka idak. Tapi apa yang aku harapkan semua cita2 aku akan tecapai satu hari nanti. Tapi bukan senang nak jadi senang dan bukan susah nak jadi susah!! Aku sendiri pun ada target dalam idup. Cam semua orang..Pasti tiap2 tahun azam yang akan ditanam dalam diri. Cuma kita xtau sama ada mampu ka idak untuk dilaksanakan..huhuhu.

Aku rasa sampai sini je kot yang mampu aku tulis untuk sesi suaikenal. Tunggu coleteh aku yang seterusnya...Tunggu......!!!